Leverpaté med cumberlandsås
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Tjocka skivor: 24

Kockskolan:

 

Food processor >

 

 

Om paté >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Leverpaté med cumberlandsås

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 252

Kcal / portion: 313

GBR (GI) / port: 0

Recept: 7512 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 8%

Fett: 23%

Kolhydrater: 5%

Fibrer: 0%

Portionsvikt: 124 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:
Kockskolan:

Food processor > Äts ej

Om paté > Äts ej

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (2 tim + 4 tim )

  1. Putsa levevern ren från hinnor. Lägg i bunke och fyll på mjölk så att det täcker. Låt stå i 4 timmar.
  2. Skär levern och späcket i mindre bitar. Lägg allt i en matberedare och mixa tills det blivit till jämn smet utan större klumpar.
  3. Tillsätt övriga ingredienser utom grädde och lagerblad. Mixa till fin smet.
  4. Sätt ugnen på 200 grader.
  5. Häll över smeten i en bunke och blanda ner grädde, lite i taget.
  6. Smöra en ugnsfast form och häll i smeten. Sätt formen i ett vattenbad på en ugnsplåt. Sätt in i ugn och grädda i 1,5 timmar.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem