Gräddig kålsoppa med dill och kallrökt lax
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

 

Tillbehör:

 

Surdegsbröd

4.0 

skivor

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Gräddig kålsoppa med dill och kallrökt lax

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 109

Kcal / portion: 611

GBR (GI) / port: 2

Recept: 2444 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 4%

Fett: 8%

Kolhydrater: 6%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 560 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Tillbehör:

Surdegsbröd 4.0 skivor 21%

...

Skapat av
Magnus, Kockskolan

Tillagning (25 min )

  1. Skär vitkål i bitar. Skala och skiva lök.
  2. Smält smör i en stor kastrull. Fräs kålen och löken sakta på svag värme, den ska ej ta färg bara bli mjuk. Slå på buljong och koka upp. Låt koka i cirka 10 minuter.
  3. Slå i grädde. Koka i 5 minuter. Smaka av med salt och peppar.
  4. Skär dill fint och rör i. Servera i djupa tallrikar. Toppa med några skivor lax i tallriken. Servera gärna med ett gott surdegsbröd.

Kockens kommentar

 

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem