Kycklinglever med vindruvor
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Tillbehör:

 

Blandade rotfrukter

800.0 

gram

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Kycklinglever med vindruvor

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 79

Kcal / portion: 378

GBR (GI) / port: 3

Recept: 1512 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 8%

Fett: 2%

Kolhydrater: 5%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 477 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Tillbehör:

Blandade rotfrukter 800.0 gram 16%

...

Skapat av
Kockskolan

Tillagning (50 min )

  1. Koka upp vatten och skålla (koka) druvor i högst en minut. Dra av skinnet och peta ut kärnorna. Putsa levern och skär i bitar, salta lätt.
  2. Skala och tärna rotfrukter. Koka i lättsaltat vatten cirka 10 minuter.
  3. Lättstek levern på medelvärme i matfett 2-3 minuter, till fin yta. Lägg åt sidan.
  4. Sås: Häll vatten med fond och vin i pannan. Koka ner till halva volymen. Smaka av med salt och peppar. Sänk till medellåg värme och tillsätt lever och druvor. Värm upp.

Kockens kommentar

Blandade rotfrukter kan t.ex. bestå av morötter, palsternacka eller svartrötter.

Alternativa tillbehör

Kokt potatis

Kokta grönsaker

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem