Dillkokta hjärtmusslor (förrätt)
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Olivolja

1.0 

dl

Citron juice+fruktkött

1.0 

styck

Salt

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Dillkokta hjärtmusslor (förrätt)

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 160

Kcal / portion: 315

GBR (GI) / port: 1

Recept: 1260 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 5%

Fett: 12%

Kolhydrater: 6%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 196 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Olivolja 1.0 dl 60%

Citron juice+fruktkött 1.0 styck 4%

Salt 0%

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (20 min )

  1. Finhacka dill.
    Kärna ur och finhacka chili.
    Skala och skiva rödlök.
  2. Hetta upp olja i en stekkastrull.
    Lägg i dill, chili och rödlök.
    Fräs i 10 sekunder.
  3. Lägg i musslorna och slå på vinet.
    Pressa över citronjuice. Salta lätt.
    Snäckorna är klara när de öppnar sig.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem