Heta pilgrimsmusslor med ingefära och basilika (förrätt)
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Olivolja

1.0 

dl

Chilifrukt röd hackad

1.0 

tsk

Salt och peppar

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Heta pilgrimsmusslor med ingefära och basilika (förrätt)

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 233

Kcal / portion: 377

GBR (GI) / port: 0

Recept: 1509 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 0%

Fett: 20%

Kolhydrater: 2%

Fibrer: 0%

Portionsvikt: 162 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Olivolja 1.0 dl 50%

Chilifrukt röd hackad 1.0 tsk 0%

Salt och peppar 0%

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (15 min )

  1. Salta och peppra pilgrimsmusslorna lätt. Finstrimla ingefära. Grovhacka basilikablad. Ta bort kärnor och finhacka chili.
  2. Hetta upp smör i stekpanna till det börjar bli brunt. Lägg i musslorna och stek 20 sekunder på var sida.
  3. Tillsätt olivolja och pressa över limejuice. Tillsätt ingefära och basilika.
  4. Lägg upp i tallrikar och garnera med chili.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem