Musselsoppa med rökt sidfläsk, tomater och grädde
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Bladpersilja

 

 

Salt

 

 

Svartpeppar nymald

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Musselsoppa med rökt sidfläsk, tomater och grädde

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 159

Kcal / portion: 847

GBR (GI) / port: 0

Recept: 3390 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 8%

Fett: 12%

Kolhydrater: 3%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 532 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Bladpersilja 0%

Salt 0%

Svartpeppar nymald 0%

...

Skapat av
Magnus, Kockskolan

Tillagning (30 min )

  1. Skrubba musslor om det behövs. Släng alla som inte stänger dig när du knackar på den. Skär fläsk i tärningar. Skala och hacka lök och vitlök. Hacka persilja.
  2. Stek fläsket i olja tills det får lite färg. Tillsätt lök och vitlök. Fräs i 1 minut. Häll i tomat, vin och buljong, koka upp. När det kokar lägg ner musslorna och lägg på ett lock. Koka tills musslorna öppnat sig, 3-4 minuter.
  3. Sila över buljongen till en ny kastrull. Tillsätt grädde. Koka i 3-4 minuter. Mixa buljongen skummig.
  4. Servera musslor på ett fat och soppan i en stor skål. Strö över persilja. Servera med gott bröd att doppa i soppan.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem