Kokosdoftande skaldjursgryta
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Om chilisåser >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Kokosdoftande skaldjursgryta

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 148

Kcal / portion: 792

GBR (GI) / port: 10

Recept: 3169 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 8%

Fett: 7%

Kolhydrater: 13%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 536 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Om chilisåser > Äts ej

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (30 min )

  1. Koka ris enligt anvisning på paketet.
  2. Skär vårlök i ½-centimeter stora bitar. Skala och finhacka ingefära.
  3. Hetta upp olja i en tjockbottnad kastrull. Lägg i vårlök och ingefära. Fräs en kort stund.
  4. Lägg i skaldjur och fräs hastigt.
  5. Slå på kokosmjölk, sweetchilisås och risvinäger. Låt puttra cirka 5 minuter.
  6. Grovhacka basilika. Riv skalet av citron. Blanda ned i grytan. Smaka av.
  7. Servera med riset.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem