Wraps med räk-, avokado- och äggröra
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Tunnbröd mjukt

4.0 

styck

Potatis

4.0 

styck

Sallatsblad

8.0 

styck

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Wraps med räk-, avokado- och äggröra

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 127

Kcal / portion: 442

GBR (GI) / port: 4

Recept: 1768 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 9%

Fett: 5%

Kolhydrater: 10%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 348 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Tunnbröd mjukt 4.0 styck 22%

Potatis 4.0 styck 15%

Sallatsblad 8.0 styck 1%

...

Skapat av
Norsk Fisk

Tillagning (15 min )

  1. Tina räkor. Koka potatis. Låt svalna. Hårdkoka ägg, cirka 8 minuter.
  2. Skiva salladslök tunt. Skala och hacka ägget. Halvera, gröp ur och lägg avokadon i en skål.
  3. Tillsätt salladslök, ägg, dijonsenap, pressad citron, olivolja, salt och peppar. Mosa ihop till en röra med en gaffel. Hacka de tinade räkorna grovt. Vänd ner i röran.
  4. Skär potatis i skivor. Lägg ut bröden. Lägg på sallatsblad, röran och potatisen. Rulla ihop och vira smörpapper runt om.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem