Wraps med räk-, avokado- och äggröra
Kalori- och GI:
Kcal / 100 gram: 127
Kcal / portion: 442
GBR (GI) / port: 4
Recept: 1768 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 9%
Fett: 5%
Kolhydrater: 10%
Fibrer: 2%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Tunnbröd mjukt 4.0 styck 22%
Potatis 4.0 styck 15%
Sallatsblad 8.0 styck 1%
...
Skapat av
Norsk Fisk
Tillagning (15 min )
- Tina räkor. Koka potatis. Låt svalna. Hårdkoka ägg, cirka 8 minuter.
- Skiva salladslök tunt. Skala och hacka ägget. Halvera, gröp ur och lägg avokadon i en skål.
- Tillsätt salladslök, ägg, dijonsenap, pressad citron, olivolja, salt och peppar. Mosa ihop till en röra med en gaffel. Hacka de tinade räkorna grovt. Vänd ner i röran.
- Skär potatis i skivor. Lägg ut bröden. Lägg på sallatsblad, röran och potatisen. Rulla ihop och vira smörpapper runt om.