Kalvcarpaccio med fraiche löjrom (förrätt)
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Kockskolan:

 

Om tillagning kött >

 

 

Om carpaccio >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Kalvcarpaccio med fraiche löjrom (förrätt)

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 136

Kcal / portion: 221

GBR (GI) / port: 0

Recept: 885 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 17%

Fett: 7%

Kolhydrater: 1%

Fibrer: 0%

Portionsvikt: 162 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:
Kockskolan:

Om tillagning kött > Äts ej

Om carpaccio > Äts ej

...

Skapat av
Sanna, Täby Restaurangskola

Tillagning (15 min + 8 tim )

  1. Finhacka gräslök och finriv pepparroten.
  2. Skär köttet i tunna skivor och banka sedan ut dem så att de blir ännu tunnare. Lägg på tallrikar.
  3. Salta, peppra och strö över pepparrot.
  4. Lägg créme fraiche i spritspåse med smalt munstycke. Spritsa créme fraiche i ett vackert mönster på köttet.
  5. Lägg sedan löjrommen i ny spritspåse. Spritsa rommen på crème fraichen.
  6.  Strö över gräslöken.
  7. Servera eller ställ kallt inför servering.

 

Kockens kommentar

Ett antal avgångselever i Täby restaurangskola har tillagat recept till Kockskolan. Detta är från Sanna.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem