Inlindad sparriscarpaccio (förrätt)
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Kockskolan:

 

Om carpaccio >

 

 

Så lagas vit sparris >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Inlindad sparriscarpaccio (förrätt)

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 55

Kcal / portion: 96

GBR (GI) / port: 0

Recept: 383 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 8%

Fett: 1%

Kolhydrater: 2%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 174 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:
Kockskolan:

Om carpaccio > Äts ej

Så lagas vit sparris > Äts ej

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (20 min )

  1. Koka sparrisen i saltat vatten på medellåg värme i 10 minuter.
  2. Finhacka jalapeno.
  3. Skär rå oxfilé i tunna skivor och linda in kokt sparris i skivorna.
  4. Toppa med hackad färsk jalapeno och ev. grovt havssalt. Servera.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem