Grillade grönsaker, grillad svamp
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Om utegrillning >

 

 

Så grillas grönsaker >

 

 

Så lagas svamp >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Grillade grönsaker, grillad svamp

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 14

Kcal / portion: 10

GBR (GI) / port: 0

Recept: 42 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 1%

Fett: 0%

Kolhydrater: 1%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 75 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Om utegrillning > Äts ej

Så grillas grönsaker > Äts ej

Så lagas svamp > Äts ej

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (10 min )

  1. Ansa och dela grönsakerna i större bitar.
    Pensla grönsakerna med neutral matolja.
  2. Lägg på grillen 1-10 minuter tills de fått fin färg. Salta och krydda efter egen smak. Ju större bitar, desto längre grilltid. Grönsaksfrukter som tomater och aubergine liksom svamp, tar längre tid att grilla än andra grönsaker.

Tips: Förvärm till exempel halva tomater liggande på aluminiumfolie.

Kockens kommentar

Nästan alla grönsaker går att grilla och det går oftast snabbt. Det är bara att prova sig fram.

Alternativ

Grillad grönsaksblandning

Grillade skivade rotfrukter

Grillad majs

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem