Mexikansk guacamole med chili
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal dl: 6

Kockskolan:

 

Om dippsåser >

 

 

Guacamole konserv

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Mexikansk guacamole med chili

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 118

Kcal / portion: 125

GBR (GI) / port: 0

Recept: 747 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 2%

Fett: 10%

Kolhydrater: 4%

Fibrer: 3%

Portionsvikt: 106 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:
Kockskolan:

Om dippsåser > Äts ej

Guacamole konserv Äts ej

...

Skapat av
Anna, Kockskolan

Tillagning (15 min )

  1. Finhacka rödlök. Halvera, skrapa ur kärnorna och finhacka chili. Fintärna tomat. Hacka koriander.
  2. Kärna ur avokado. Gröp ur köttet med en sked. Lägg i en skål. Pressa över lime. Mosa med en gaffel.
  3. Pressa i vitlök. Tillsätt rödlök, chili, tomat och koriander. Blanda ihop.
  4. Täck ytan med plastfilm i avvaktan på servering. Utsätts den för luft svartnar avokadon efter en stund. Ställ i kyl.
  5. Servera som dipp med nachochips. Eller som sås till mexikansk mat eller grillat.

Kockens kommentar

Avokado är frukten från från dito träd som blir 15-20 meter höga hemmahörande i Mellanamerika. Läs mer, klicka på ingrediensen.

Passar till

Guacamole, mexikansk avokadoröra

Mild avokadoröra

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem