Örtmarinad till fisk
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Färdig marinad dl: 2

Kockskolan:

 

Så marineras fisk >

 

 

Om marinering >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Örtmarinad till fisk

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 447

Kcal / portion: 410

GBR (GI) / port: 0

Recept: 821 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 1%

Fett: 46%

Kolhydrater: 7%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 92 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:
Kockskolan:

Så marineras fisk > Äts ej

Om marinering > Äts ej

...

Skapat av
Pia, Kockskolan

Tillagning (15 min + 2 tim )

  1. Skala och skiva lök och vitlök. Grovhacka örtkryddor. Pressa limejuice.
  2. Mixa alla ingredienserna med stavmixer, eller i matberedare ett par minuter. Salta och peppra.
  3. Lägg fisken i marinaden och ställ kallt minst 2 timmar, helst över natt.

Kockens kommentar

Denna marinad passar till fisk och framför allt till grillad fisk.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem