Saltsockrad lax med mango- och papayasalsa (förrätt)
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Så lagas bladkål >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Saltsockrad lax med mango- och papayasalsa (förrätt)

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 138

Kcal / portion: 189

GBR (GI) / port: 1

Recept: 756 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 9%

Fett: 5%

Kolhydrater: 13%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 136 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Så lagas bladkål > Äts ej

...

Skapat av
Rent-a-Chef

Tillagning (30 min )

  1. Skiva laxen. Klappa in socker och salt i fiskköttet. Låt rimma i rumstemperatur i 20 minuter.
  2. Finstrimla grönkål. Skala och fintärna mango och papaya.
  3. Pensla laxen med lönnsirap. Strö garnering frukttärningarna och toppa med grönkålsstrimlor.

Kockens kommentar

Portionsstorleken avser förrätt. Dubbla mängden om rätten önskas som huvudrätt och servera till exempel kokt potatis till.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem