Briebacon
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Om fläsk och bacon >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Briebacon

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 205

Kcal / portion: 472

GBR (GI) / port: 2

Recept: 1886 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 13%

Fett: 19%

Kolhydrater: 9%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 230 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Om fläsk och bacon > Äts ej

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (9 min )

  1. Lägg bacon i stekpanna och stek dem knapriga på medelhög värme. Låt den rinna av på hushållspapper.
  2. Finhacka gräslök. Bred matfett på brödet. Lägg på bacon och ost. Garnera med gräslök och tomat.

Kockens kommentar

Bacon kan med fördel tillredas i micro. Lägg hushållspapper på en tallrik, därpå baconskivor och täck med hushållspapper. Ca 1 minut per baconskiva.

Näringsberäkning: Bacon som steks tappar mycket fett och vatten vid stekning. För att få rätta vikt- och näringsvärden kan man i systemet välja speciella ingredienser till exempel " Bacon som knapersteks". Läs mer, klicka på ingrediensen.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem