Laxbruschetta med äggröra
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Svartpeppar nymald

 

 

 

Ger 1 stor smörgås/portion

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Laxbruschetta med äggröra

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 182

Kcal / portion: 478

GBR (GI) / port: 8

Recept: 1910 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 13%

Fett: 7%

Kolhydrater: 15%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 263 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Svartpeppar nymald 0%

 

Ger 1 stor smörgås/portion 

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (17 min )

  1. Finhacka gräslök. Riv pepparrot.
  2. Äggröra: Smält fett i panna på medellåg värme. Blanda ägg med vatten i kopp och tillsätt hälften av gräslöken. Häll smeten i pannan. Rör om hela tiden tills äggen har "stannat". Salta och peppra.
  3. Skär brödet på mitten, lägg på laxskivorna och äggstanningen. Garnera med gräslök och pepparrot, samt nymald svartpeppar.

Kockens kommentar

Bruschetta (italienska bruscare =rosta), är en italiensk maträtt bestående av vitlöksbröd, olivolja m.m. Serveras kall som antipasto eller varm med brödet rostat. Rätten härstammar från Toscana och var ursprungligen ett sätt att avsmaka säsongens olivolja.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem