Klassisk pannfisk
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Schalottenlök

1.0 

styck

Rapsolja

2.0 

msk

Salt och peppar

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Klassisk pannfisk

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 182

Kcal / portion: 562

GBR (GI) / port: 1

Recept: 2247 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 11%

Fett: 12%

Kolhydrater: 7%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 308 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Schalottenlök 1.0 styck 1%

Rapsolja 2.0 msk 10%

Salt och peppar 0%

...

Skapat av
Norsk Fisk

Tillagning (15 min )

  1. Finhacka dragon. Skala och finhacka schalottenlök. Dela tomater på mitten. Dela fisken i portionsbitar.
  2. Salta och panera fisken i rågmjöl. Stek knaprig i rapsolja, cirka 2 minuter på varje sida. Lägg på hushållspapper.
  3. Använd samma panna. Lägg i schalottenlöken, dragonen, tomaterna och grädde. Låt reducera cirka 1 1/2 minut. Smaka av med salt och peppar.
  4. Servera gärna med kokt potatis.

Kockens kommentar

Dett är enkelt och går fort att laga allt i samma panna. Dessutom blir det gott eftersom smakerna blandas på bästa sätt.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem