Jätteräkor med chili  och ingefära (förrätt)
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Kockskolan:

 

Tigerräkor ett miljöhot >

 

 

Om chilisåser >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Jätteräkor med chili och ingefära (förrätt)

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 109

Kcal / portion: 138

GBR (GI) / port: 1

Recept: 552 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 14%

Fett: 1%

Kolhydrater: 10%

Fibrer: 0%

Portionsvikt: 126 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:
Kockskolan:

Tigerräkor ett miljöhot > Äts ej

Om chilisåser > Äts ej

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (10 min )

  1. Skala ingefära. Riv ingefära över räkor. Låt stå och marinera i några minuter.
  2. Grilla räkorna i grillpanna tills de har blivit rosa, i 3-5 minuter.
  3. Servera med sweet chilisås.

Kockens kommentar

I Thailand serveras räkorna lätt råa. Vi västerlänningar vill gärna tillaga någon minut mer.

Med iPiniumplatta

Jätteräkor med ingefära och chili

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem