Avokadosallad med havskräftor (förrätt)
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Solrosskott

1.0 

förp.

Havskräftor kokta

4.0 

styck

Svartpeppar grovmald

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Avokadosallad med havskräftor (förrätt)

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 108

Kcal / portion: 402

GBR (GI) / port: 0

Recept: 1610 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 4%

Fett: 9%

Kolhydrater: 2%

Fibrer: 3%

Portionsvikt: 371 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Solrosskott 1.0 förp. 1%

Havskräftor kokta 4.0 styck 12%

Svartpeppar grovmald 0%

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (15 min )

  1. Skala och skär avokado i bitar. Tärna tomaterna och skär purjolöken i skivor. Lägg allt i en skål. Pressa över citronjuice.
  2. Tvätta rucolasallaten och fördela den på tallrikar. Lägg på avokadosalladen och strö solrosskott över.
  3. Ta av stjärten från havskräftorna och skala den. Lägg huvudena som dekoration på tallrikarna. Mal svartpeppar över.

Tillhörande recept

Hemkokta havskräftor

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem