Kronärtskocka med löjrom (förrätt)
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Creme fraiche

4.0 

msk

Löjrom saltad

4.0 

msk

Salt

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Kronärtskocka med löjrom (förrätt)

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 109

Kcal / portion: 97

GBR (GI) / port: 1

Recept: 387 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 6%

Fett: 6%

Kolhydrater: 6%

Fibrer: 3%

Portionsvikt: 88 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Creme fraiche 4.0 msk 50%

Löjrom saltad 4.0 msk 18%

Salt 0%

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (30 min )

  1. Halvera kronärtskockor.
  2. Koka kockorna i lättsaltat vatten cirka 25 minuter.
  3. Servera med löjrom och crème fraiche.

Passar till

Sparrissoppa

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem