Mild salviayoghurt
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Färdig sås dl: 6

Sås till grönsaker, ägg >

 

 

Sås till ljust kött, fågel>

 

 

Sås till nöt, vilt, inälvor >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Mild salviayoghurt

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 123

Kcal / portion: 123

GBR (GI) / port: 0

Recept: 738 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 4%

Fett: 10%

Kolhydrater: 6%

Fibrer: 0%

Portionsvikt: 100 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Sås till grönsaker, ägg > Äts ej

Sås till ljust kött, fågel> Äts ej

Sås till nöt, vilt, inälvor > Äts ej

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (15 min )

  1. Grovhacka salvia. Skala och hacka vitlök.
  2. Hetta upp olja i stekpanna. Lägg i salvia och vitlök. Fräs i 2 minuter utan att bränna.
  3. Blanda salvian och vitlöken med yoghurt. Smaka av med salt. Mixa med mixerstav.

Kockens kommentar

Passar väl till fisk och grillat.

Passar till

Kycklingspett

Lammfärsspett

Fläskfiléspett

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem