Pepparrotsgrädde till kött och fisk
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Färdig sås dl: 2

Sås till kokt fisk >

 

 

Sås till ljust kött, fågel>

 

 

Sås till nöt, vilt, inälvor >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Pepparrotsgrädde till kött och fisk

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 345

Kcal / portion: 369

GBR (GI) / port: 0

Recept: 738 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 2%

Fett: 36%

Kolhydrater: 4%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 107 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Sås till kokt fisk > Äts ej

Sås till ljust kött, fågel> Äts ej

Sås till nöt, vilt, inälvor > Äts ej

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (10 min )

  1. Skala och riv pepparrot.
  2. Vispa grädden hård. Blanda ner riven pepparrot, mängd enligt egen smak.

Kockens kommentar

Pepparrotsgrädde passar till olika kötträtter, gärna vilt. Finskurna, rullade renköttsskivor med pepparrots­grädde inuti är en klassiker på smörgåsbordet. Passar till olika slags rätter kött- och fiskrätter.

Passar till

Sprängd gås

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem