Bulgur eller couscous till maten
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Couscousångare >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Bulgur eller couscous till maten

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 136

Kcal / portion: 212

GBR (GI) / port: 29

Recept: 847 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 5%

Fett: 0%

Kolhydrater: 26%

Fibrer: 3%

Portionsvikt: 156 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Couscousångare > Äts ej

...

Skapat av
Kockskolan

Tillagning (20 min )

  1. Bulgur: Koka enligt förpackning. Koka upp vattnet. Tillsätt gryn. Rör om. Koka under lock på medellåg värme 10-12 minuter, tills vattnet försvunnit. Tag av kastrullen från värmen och låt stå i cirka 5 minuter. Smaka av med salt.
  2. Couscous: Koka enligt förpackning. Koka upp vatten med lite olja och salt. Häll vattnet på couscousen och låt stå i 5 minuter eller mer. Rör om.

Kockens kommentar

Bulgur och couscous är bra alternativ till ris eller potatis. Lättkokta grönsaker kan med fördel blandas ner i anrättningen.

Passar till

Stekt fisk

Stekt kött

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem