Apelsindoftande potatissallad
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Kockskolan:

 

Om potatissallad >

 

 

Om vinägrett, dressing >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Apelsindoftande potatissallad

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 157

Kcal / portion: 420

GBR (GI) / port: 6

Recept: 1682 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 5%

Fett: 7%

Kolhydrater: 18%

Fibrer: 3%

Portionsvikt: 268 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:
Kockskolan:

Om potatissallad > Äts ej

Om vinägrett, dressing > Äts ej

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (1 tim )

  1. Sätt ugnen på 200°C.
  2. Tvätta potatisen och skär i stavar. Lägg den på ugnsplåten. Häll lite olja på potatisen. Salta lätt. Sätt in i ugnen i cirka 20 minuter. Rör om någon gång. Ta ut och låt svalna.
  3. Koka linser enligt anvisning på förpackning. Grovhacka mandeln.
  4. Dressing: Pressa apelsinjuice i en bunke och blanda med vinäger, olivolja, sambal och salt.
  5. Blanda potatis med linser, mandel och mangold. Slå över dressingen.

Kockens kommentar

Läs mer > Om potatissallad.

Alternativ potatissallad

Potatissallad med jordgubbar

Fransk potatissallad

Rysk potatissallad

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem