Lägg till ingredienser

Antal portioner: 8

Kvarg naturell 4% fett

125.0 

gram

Kokosmjöl }

5.0 

msk

FiberHusk }

1.0 

msk

Bakpulver

3.0 

tsk

Kruskakli

12.0 

gram

Kokosfett rent

2.0 

msk

Salt

0.5 

krm

 

Kockskolan:

 

Om bakpulverbröd >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 243

Kcal / portion: 70

GBR (GI) / port: 0

Recept: 556 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 11%

Fett: 16%

Kolhydrater: 9%

Fibrer: 13%

(Tillagad portion: 29 gram)

Ingredienser

Visa:

Kvarg naturell 4% fett 125.0 gram 21%

Kokosmjöl } 5.0 msk 26%

FiberHusk } 1.0 msk 2%

Bakpulver 3.0 tsk 5%

Kruskakli 12.0 gram 6%

Kokosfett rent 2.0 msk 41%

Salt 0.5 krm 0%

 

Kockskolan:

Om bakpulverbröd > Äts ej

Tillagning

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Blanda de torra ingredienserna först, mixa sedan ägg och keso med stavmixer. Det går bra att bara vispa ihop men då kommer kesokornen med.
  3. Platta sedan ut degen på bakpappersklädd plåt med fuktad hand till en sconesliknande platta, beroende på hur många bitar du vill ha ut. Jag delar min i fyra delar (20 x 20 cm).
  4. Strö eventuellt vallmofrön på.
  5. Grädda i mitten av ugnen i ca 10 minuter.
  6. Skär sedan i bitar.
    Rosta gärna!!

Kockens kommentar

Gott att rosta! Recept från bloggen 56kilo.

Fler recept inom Filmjölksbröd, yoghurlimpa

Liknande recept som Kesobröd