Hickorykryddade kycklingvingar

Hickorykryddade kycklingvingar

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Kycklingvingar

1.0 

kilo

 

Grillmarinad

 

 

 

Liquid smoke, rökarom

1.5 

msk

Rapsolja

1.0 

dl

Salt

1.0 

tsk

Paprikapulver

2.0 

tsk

Grillkrydda

1.0 

tsk

Vatten

0.8 

dl

Timjan

1.0 

kruka

Svartpeppar nymald

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 342

Kcal / portion: 569

GBR (GI) / port: 0

Recept: 2276 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 23%

Fett: 28%

Kolhydrater: 0%

Fibrer: 1%

(Tillagad portion: 166 gram)

Ingredienser

Visa:

Kycklingvingar 1.0 kilo 65%

 

Grillmarinad 

Liquid smoke, rökarom 1.5 msk %

Rapsolja 1.0 dl 33%

Salt 1.0 tsk 0%

Paprikapulver 2.0 tsk 1%

Grillkrydda 1.0 tsk 0%

Vatten 0.8 dl 0%

Timjan 1.0 kruka 1%

Svartpeppar nymald 0%

Skapat av: Kronfågel

Tillagning (35 min + 2 tim )

  1. Hacka timjan. Blanda samman marinaden. Lägg kycklingvingar i en stor kraftig plastpåse. Häll över marinaden. Låt ligga i kyl och marinera i ett par timmar eller över natten.
  2. Sätt ugnen på 225°C. Grilla kycklingvingarna i cirka 25 minuter eller tills de klara.
  3. Servera med potatismos, rostad potatis och rotfrukter, eller helt enkelt som tilltugg till ett glas öl eller del av buffé. Smaklig måltid!

Fler recept inom Kycklingvingar och övrigt i ugn

Liknande recept som Hickorykryddade kycklingvingar